Kisebb költöztetés esetén:

Vállalunk természetesen kisebb költöztetéseket is pl: 1 szoba vagy 1 garzonlakás. Ilyen esetekben ha nincs szükség + rakodó emberre akkor csak a sofőr megy és ő segít pakolni. Az ilyen kisebb költöztetésnek egyedi árazása van. 1 óra Budapesten belül bruttó 8.000 ft / óra. Kérem hívjon és azonnal tudunk 100%-osan pontos FIX árat mondani, megbeszéljük.

Nagyobb költöztetés esetén:

Kalkulátorunk segítségével ki lehet számolni, hogy mennyi lenne a végösszege a költöztetésnek. A nagyobb költöztetésnél minimum 2 rakodó +1 sofőr dolgozik. Ilyen esetekben minimum 2 órát vállalunk.

Az elmondható, hogy nagyon nehéz teljesen pontosan előre megmondani a fix árat. Ezért fontos a helyszíni kiszállás és az ügyfeleinkkel való jól működő kapcsolat.

Hogyan lehet ebben segítségünkre? Próbálja meg a legpontosabban elmondani szakembereinknek, hogy mit is szeretne. Rengetek tényező hat a végső, meghatározott árra vonatkozóan. Cégünk igyekszik a lehető legkorrektebb áron kivitelezni minden igényét megrendelőnk számára. Legyen szó akár családi házról, irodáról, lomtalanításról vagy nemzetközi fuvarozásról.

Célunk, hogy a költözés ne egy gondterhes probléma legyen, hanem egy gyors folyamat amit mi egyaránt örömmel és körültekintéssel vállalunk el. A fuvarozás különböző kategóriái közül kiemelkedik a bútorszállítás mint fogalom.

Annak ellenére, hogy rengetek cég kínál efajta szolgáltatást sokszor előforduló probléma, hogy igénytelenül kezelik a folyamatot. Sok cég például nem használ különböző védőfóliákat, a szállítás során stb. Vigyázzunk ezekkel a vállalkozókkal, mert sokszor az ilyen cégek miatt nehezedik meg maga a költöztetés. Fontos, hogy leinformálható, referencia munkákkal rendelkező profi szakembereket hívjon, hiszen a költözés valami új kezdete. Velünk könnyen és gyorsan sikerülhet ez.

Hívjon minket bizalommal és ígérjuk, hogy nem lesz csalódott!

Költöztetés árak kiszámítása: 3,5 tonnás kamion esetén:


Rakodók számának választása (minimum 2):

Abban az esetben, ha vidékre kell költöztetni. Körülbelül hány km Budapesttől? Ha Budapesten belül költözik akkor: ezt nem kell kitöltenie!

Abban az esetben, ha zsugorfóliára van szüksége:

Abban az esetben, ha dobozra van szüksége:

Körülbelül hány óra amíg tartana a költözés? Vagyis mennyi ideig van szükség a költöztető kollegákra / kamionra?