Lomtalanítás

Lom, lom, lom mindenhol csak lom és mikor jön az ’INGYENES’ segítség? Sosem. Sajnos az ingyenes lomtalanítás ami elég ritkán van 1 évben az sem teljesen ingyenes így miért is várjunk rá? Évek alatt összegyűlt lom csak a helyet foglalja és esztétikailag sem egy szép látvány. Mit tehetünk ha nem akarjuk a lomot 1 évig nézni amíg az állam elszállítja?

Fel kell hívni minket és mi már pattanunk is a kamionba! Cégünk költöztetés mellett lomtalanítással is foglalkozik. Bevett szokás, hogy amikor elköltözik valaki akkor a költöztető céggel szállíttatja el a lomokat vagyis lomtalanít és nem viszi magával az új helyre. Miért is tenné? lomtalanítás egpész évben

Milyen veszélyforrásai vannak a szemétlek / lomnak, miért kellene lomtalanítani?

  • Lássuk csak kezdjük azzal, hogy nem szép ebben mindenki egyetérthet. Ott áll a portán vagy a pincében ahol lehetne mást is tartani vagy éppen építeni de nem tudunk mert hova rajuk?
  • LA szomszédok sem nézik jó szemmel mert belefészkelnek az állatok (pl: patkány) és ha a patkány egyszer belefészkel akkor ott bár neki bérelt helye van. (A szomszédok sem csámcsognának rajta ha el lenne szállítva)
  • LHa a lomok között van veszélyes hulladék akkor azzal még óvatosabban kell bánni mert a környezet szennyezés az még drágább dolog mint a lomtalanítás.

Mit kell tennem, hogy el kezdődjön a lomtalanítás?

Cégünk költöztetés mellett nagyon profi lomtalanító ez tény, bárkit meg lehet kérdezni aki lomtalaníttatott már velünk. Mindössze fel kell hívnia minket vagy írni egy emailt és máris elkezdünk kalkulálni, hogy ez mennyibe fog kerülni. Megéri! Mert nem lesz szemét, nem lesz veszélyben és senki sem fog arról beszélni, hogy mikor viszi már el azt a sok szemetet. Ismerjük az érzést! Sok stresszel jár!

A feleslegessé vált holmik csak a helyet foglalják, megfosztva Önt otthonának és környezetének 100%-os kihasználásától.

lomtalanítás

A lomok esztétikailag nagyon csúfítják a környezetét, lomtalanítás!