Zongora, bútor szállítás

Drága bútor? Drága zongora? Bizonyára senki sem akarja, hogy a költözés közben bajuk essen ezért elég gyakori az, hogy költöztető céget kérnek fel az emberek a szállításukra. Nem csak azért mert nehezek és nem lehet őket szétszedni vagy csak nagyon nehezen, hanem azért is mert óriási szaktudás és fizikai erő kell a mozgatásukhoz.

A bútorok csomagolása cégünk legfontosabb dolga, hogy az Ön értékei biztonságban eljussanak eredeti állapotukban az új otthonukba.

Ennek egyik főbb része az ingóságai becsomagolása. És, hogy miért olyan fontos?

Az áruházakból sem csomagolás nélkül érkezik meg egy-egy bútor, hiszen akkor szállítás közben sérülhetne az, így nem kielégítve az elvárásainkat. A mi feladatunk, hogy A pontól B pontba elszállítsuk az Ön tárgyait. Ebben segítségünkre van az, hogy több éves tapasztalattal rendelkező profi csapat áll az Ön rendelkezésére. Legyen a garancia mint, szó biztos, alapvető igény amit egy cégtől el lehet várni.

A megfelelő előkészülettek akár órákat lehet spórolni, ami valljuk be, egy költözésnél fontos pillér. Fontos megbízni és meghallgatni a szakembereink tanácsaiban akik legjobb tudásuk szerint végzik a feladatukat, például, hogy mik azok a darabok amit muszáj csomagolni, és milyen csomagolást igényelnek, de ha ennek ellenére baleset történik mi vállaljuk a felelősséget.

A bútorcsomagolás, és annak előkészületeit vállalkozásaink biztosítani tudják és örömmel áll rendelkezésükre. Most, hogy megbeszéltük, hogy miért megnyugtató ha egy profi cég lebonyolítja ezeket Ön helyett, térjünk át arra, hogy pontosan mik is ezek.

A lapra szerelhető bútoraikat nem minden esetben kell szétszerelni, hiszen van, hogy nem feltétele a szállításban. Ez jó hír hiszen ez is csak a folyamatot gyorsítja , nem pedig nehezíti. Bár van, hogy a bútor szétszerelés még a rutinos embereknek is időigényes feladat. Amit minden bizonyára szét kell szedni az a több ajtós gardróbszekrények, francia ágyat, ,,L" alakú kanapékat. Előfordulhat, hogy ennél kisebb és könnyebb bútorokat is szét kell szedni, ha esetleg bármilyen nehezítő körülmény állna elénk (például egy szűkebb folyosó).

Minden olyan bútornál amit szétszedünk alaposan ügyelni kell arra, hogy ne maradjon semmi kiálló, éles tárgy, tipli csavar. Ezek könnyen sérülést okoznának a többi csomagban és balesetveszályes is lehet. Figyelni kell a mozgó alkatrészekre is és célszerű ezeket eltávolítani vagy leragasztani. A csomagolásban segítségünkre van a stetch fóliák használat ami alap darab minden szakszerű bútorcsomagolásnak, szállításának. Ez a fólia ad egy alap védelmet a karcok, por és kosz ellen.

A bútorok fóliázása minden fajta szállításban fontos. Ha viszont antik vagy nagyobb értékű tárgyakat szeretnénk szállítatni akkor, már nem elég védelem. Itt szükségünk lesz már a buborékos fóliára és sok esetben a karton élvédőkre is a biztos védelem érddekében amit cégünk biztosít. Az autókban továbbá spaniferekkel is rögzítve lesz, hogy azok ne mozogjanak szállítás közben. Mindent összevetve tehát ami egy költözéshez, vagy csak szállításban fontos az, egy profi csapat ami kielégítei az Ön szükségleteit, mind az előkészületekben mind a szállításban. Vállalatunk díjtalan felméréssel gyors, rejtett költségek nélküli árajánlatot tud adni Önnek tanácsokkal ellátva az egyszerűbb szállítás érdekében. A mi csapatunkban megízhat!

Bútor szállítás és ami mögötte van:

Nagyon sok féle és fajta bútor létezik pl: lapra szerelhető, antik, félig szétszedhető, ragasztott stb.. A bútorok nagy többségét nem is bútor szállító céggel szállítják el hanem maguk próbálják az emberek megoldani a dolgot. Miért ne? Meg lehet oldani természetesen de nem mindig és minden körülmények között. Az olyan bútorok amik nagyon drágák (antik) álltalában nem szerelhetők szét és van bennük pár 100kg. Az ilyen esetekben szokott a cégünk képbe kerülni hisz erre vagyunk mi. Ebben az esetben olyan speciális csomagolással vonjuk be ami segít a sérülés ellen miközben szállítjuk. A megfelelő szállítóeszközzel pillanatok alatt a teherautóra rakjuk majd rögzítjük és mehet a menet. A megfelelő eszközök és fizikai erő és tudás nélkül az antik bútorok szállítása nagyon kockázatos és veszélyes is lehet nem csak a bútorra hanem ránk nézve is.

Zongora szállítás szaktudás nélkül:

A zongora az nem egy olyan szórakoztató eszköz amit minden nap egyik szobából a másikba viszünk, miért is tennénk? De vannak olyan esetek amikor mégis csak szükség van rá, akár új vásárlásakor vagy költözéskor stb. Aki tud zongorázni az nagyából tudja, hogy egy zongora hogyan is épül fel és mennyire törékeny. De még ők sem igazán tudják, hogyan is kellene a zongorát elszállítani. Miért kockázatos? Azért mert egy zongora nem 10 fillér és ha olyan zongora szállítót hív aki nem ért hozzá vagy csak éppen azt „hazudja” akkor óriási költségekbe verhet minket. Arról nem is beszélve, hogy garancia nélkül mi fel nem fogadnánk senkit.

Mennyibe kerül egy zongora vagy bútor szállítás?

Mint minden szállításnál nincs egységár így itt sincs sem zongora és sem bútor szállításra. Sok olyan információ nincs a birtokunkba amivel árat tudnánk kalkulálni. Pl: honnan és hova kell szállítani illetve mikor stb.. Az viszont elmondható, hogy sokkal kevesebb a zongora vagy bútor szállítás mint egy új vásárlása vagy lomtalanítása.